Maaike met ZoëIk ben Maaike Aarts, 24 jaar en woon in Ammerzoden. Ik werk in een verpleeghuis bij dementerende ouderen als verzorgende IG.

Als kind riep ik: ‘als ik op mezelf ga wonen, is het eerste wat ik koop een hond.’ Dit omdat ik ben opgegroeid met een hond om me heen.

Toen ik op mezelf ging wonen heb ik contact met Arina gezocht of zij toevallig een hondje voor me wist. Binnen een aantal dagen kreeg ik een foto met 3 pups, vader en moeder hond te zien. Deze hondjes waren afgegeven bij het asiel van Peter Koekebakker in La Linea. Ik was meteen helemaal weg van (pup) Zoë. De volgende dag heb ik meteen contact met AIN (Animal in Need) gezocht en werd Zoë voor mij gereserveerd.

i phone maaike 559Op 3 december 2013 ben ik Zoë samen met mijn vader gaan halen op Schiphol. Het was een hele bijzondere ervaring die niet met woorden te beschrijven is (de foto zegt genoeg). Nu heb ik een schat van een hond die erg dankbaar is. Ook is ze erg vrolijk en geniet ze van veel dingen.

Sinds dat ik Zoë heb ben ik ervan overtuigd dat de zwerfhondjes in Spanje geholpen moeten worden. Dit mede, omdat ik Zoë van alles zie genieten en ik dit de andere hondjes ook gun!

Op een bepaald moment heb ik besloten om iets voor de stichting te willen gaan doen. Ik heb contact gezocht met Arina en zo ben ik er als vrijwilliger ingerold. Door me als vrijwilliger in te zetten voor de stichting Spain meets Holland kan ik de honden in Spanje helpen.

Maaike Aarts