Helena WooninckIn 2015 besloot ik na lang goed te hebben nagedacht, dat ik graag een hondje uit het buitenland wilde adopteren.

Via vrienden die ook een hond hadden geadopteerd, kwam ik bij een dierenopvang terecht die honden opvangt die via Stichting Spain Meets Holland vanuit o.a. Spanje binnenkomen. In december dat jaar viel ik voor de kleine Pepa. Een Bodeguero meisje van toen 2 jaar jong. Zij ging met me mee naar huis en al snel werden we een hecht duo.

Na een verzoek van Spain Meets Holland om hen eens te laten weten hoe het met Pepa ging, stuurde ik een mail en vertelde in geuren en kleuren hoe goed ze het deed. Het contact bleef en al snel had ik ook contact met het gastgezin uit Spanje.

Ik raakte erg enthousiast over het goede werk dat de stichting doet. Na enige tijd ben ik samen met Pepa langsgegaan bij Arina en Martien en heb haar vol trots laten zien. Ik begon in mijn privékring met het inzamelen van honden- en kattenvoer.

Arina nodigde me vervolgens uit om mee te helpen op de SuperMegaHondendag. Dit was een geweldige belevenis voor mij, zeker om veel geadopteerde honden te zien die zo goed terecht zijn gekomen en zoveel schik hebben.

Vanaf nu wil ik dan ook dolgraag als vrijwilliger van Spain Meets Holland mijn steentje gaan bijdragen aan het opvangen van de zwerfdieren!

Hartelijke groeten,

Helena Wooninck